Ohnoo..

 
Varje gång jag rör huvudet känns det so att jag får en tegelsten i huvudet.... Jag är så jävla bakis.
USCH! Jag har legat i soffan och sett serierr HELA dagen, jag tror inte jag kommer röra mig spec långt. 
Imorgon blir det en fika med Mia. Najs med långhelg. hehe
 
 
s
 schliiiiten....

instagrr


igår..

 
 

Igårdådå

Igår var jag bortbjuden på middag och vin, sen blev det lite förferre med några vänner hos mig. Sen drog vi ut sen kom jag hem sen somnade jag. haha kortfattat , Meeeeeen de va ba trevligt. Idag är jag däremot seg och bakis. Jävligt bakis . hehh... ligger i mjukisar i soffan och äter godis och ser på serier. Funderar på stanna här resten av dagen. Så vi hörs !
 
 

Långfreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag.....

Godmorning! Fin dag, som fan! Tog en promenad med boris nyss. 
Ikväll står det ciderochöl på schemat, med några vänner, sen blir det utgång, scharinska.
Vi kanske ses. HEEEEj!
 
 
 

VERA

 
-- -- -- -- -- 
Kommer sakna min fina granne när jag flyttat! Trevliga kvälls promenader, cigg, morgonkaffe, tvättstuge bus OSV! 

jaha.

Idag har jag varit välldigt arg ledsen skrikig gråtig glad jätte glad osv. Vet inte vad mitt humör har velat idag men någe vidare härligt ha det inte varit. Upp och ner upp och ner. 
Men dagen har iaf tillbringats med Mathias som satte sig på bussen till sthlm ikväll. Kramats och pussats, nu måste jag ju klara mig utan sådant ett par dagar! Nä usch vad jag kommer sakna honom! 
Sitter och tröstdricker vin och tröst äter godis i min ensamhet just nu, är välldigt trött så vet inte om jag ska orka dra mig utåt eller om jag ska hoppa i säng snart.. Återstår att se, beror på om jag piggnar till eller ej. 
Första natten på fyra månader utan min bfriend, wöw.. inte kommer det bli lätt att sova ikväll inte! 
Ska ta mig ett till glas vin och se vad folket där ute sysslar med! Ha en underbar påsk mina vänner! PUSS
 
<3
 
 

haj

Lite från gårdagen när jag och Veronica traskade runt på teg i det fina men kalla vädret! (Vi både hade våra converse och seriöst tårna var typ isbitar då vi kom hem igen.. Fy så kallt det var..)
Tog med min systemkamera som jag nästan glömt jag hade! :O
 
 
 
 

Heloow

Finns ju inge bättre vår känsla än när asfalten börjar komma fram under snöisen. Tog fram mina converse idag och tog en cykeltur till ica för att handla med Veronica! Har också tonat håret, mörkbrunt. Det blev väll bra, typ! Men egentligen vill jag bara bleka det just nu, men den dagen jag gör det igen med hårförlägning i finns inte. Så det är bara att vänta tills skiten är ute!
 
Nu ska jag strax sätta igång med middagen, svampsoppa blir det!
Hoppas ni har haft en fin dag! Puss!
 
 
 
 
 
 
 

SÅDÄRJA..

 
Idag har jag suttit och gjort ett träningsschema för att komma igång med träning innan jag skaffar ett gymkort. 
Har googlat och  kollat runt sen skrivit ner vilka övningar jag ska göra och lite fula streckgubbar ifall jag glömmer vad jag menat. Haha.
Har även gjort ett matschema också som ska följas! Woooohh.. ska bli spännande och se hur detta ska funka. Otränade mig... 
Men jag lämnade lördagen tom för slapp. Resten av veckan är det inge laterier.

utokut

Imorse vaknade jag tio... PIGG! 
Otroligt.. jag borde vara död.. somnade efter fyra! Men det känns bra, tänkte faktiskt ta med mig boris ut på en riktig långpromenad! Sen när jag kommer hem ska jag städa och göra ett tränings schema! Ja, i veckan äre hård träning som gäller!!
 
 

4åtidag

Idag har jag en nöjd hund! Han har fått ben och hundgodis! 
 
 

Hair!

 
 
Hej!
Igår hade jag sån himmla tur. Veronica fick lite tid över och ides klippa mitt hår! Det blev några cm kortare och mycket mycket fräschare!! Är super nöjd, så tack Veronica för ny frippan!! :)
Igår hade jag bara tänkt slappa, men ist tog jag några glas vin me Stina och Emma, och sen när dom for ut så såg jag och mathias på en film! Hehe.. okej lite smygbakis var jag imorse. Detta vin.. bara några glas kan göra en bakis! Idag tänte jag tona håret. Utväxten börjar bli på tok för lång.. OCH SEN TÄNKTE JAG PUSSA IHJÄL MIN LILLA BORIS SOM FYLLER 4 ÅR IDAG! Stora pojken!! Så han ska få ha de gött idag med massa hundben och godis. Värsta lyxen! Haha.. Nu väntar morgonkaffet! Tjing! :)

DUMMA ÖRA..

JAHAPP! Då har jag varit på sjukhuset imorse, det var inget vidare roligt besök men tack till min snygga läkare som skämtade bort det onda. HEHehahaheeheee.. Det visade sig iaf att det var en öroninflammation igen.. Usch vad jag blir less! Men pencelin ska hämtas ut sen så får jag bara hålla tummarna att jag slipper öroninflammationer hädanefter!...
Efter sjukhus nesöket mötte jag upp vera en stund! Nu tänkte jag chilla jävel och dricka kaffe:)
Känner mig lite små sliten efter en kortnatt. Men nu är det helg! Skönt värre, tänkte bara ta det lugnt ihelgen, slappa och pussas med min man innan han drar iväg några dagar. :(.. Men sakna är bra det med. 
Tänkte börja ta tag i springningen ihelgen också, nu har ärslet suttit för mycket tycker jag. Känner mig taggad på en springrunda! Nu när jag knappt röker längre så vill jag försöka få igång kondisen.. hehe.. Den är inge vidare nu om man säger så. Efter tre trappor upp på vindan är jag ju typ död. 
 
PUSSpåerå!
 
 
 

Ikväll..

Ikväll kom min granne Veronica ner med en bit kladdkaka och en cigg. Jag åt och hon tittade på. Haha! Men tack veronica det var super gott! Vi babblade och rökte en cigg, sen drog jag på mig varmjackan och vandrade ut i kylan, till Daniel. Han bjöd mig på en kopp kaffe och sen spelade vi ba några parti vändtia! Jag vann, wej! 
Jag brukar lyckas vinna vändtia oftast. hähä!
Och när jag kom hem kom en mysig katt och ville kramas. kurrmissen!
Nu tänkte jag försöka hitta nån najs film att se på sen försöka sova! 
Imorgon blir det tidig morgonkaffe med vera och sen blir det sjukhuset kl nio! Usch vad jobbigt det känns!!
Men godnatt finisar! (:

Fet sommar-längtan..

Jag längtar så himmla mycket till sommaren. Jag är ingen vinter människa! Det är för kallt Jag vill knappt gå ut på vintern, hade jag inte haft en hund hade jag typ seriöst gått i idé eller flyttat utomlands varje vinter om man hade haft råd. hehe! Så jag är så sjukt taggad på att det börjar närma sig sakta men säkert mot det varma gröna fina sommarne. hihi!
 
här är några bilder från förra sommaren från insta!
 

bboo°

 
Så himmla liten han var. Det här är boris som valp. Kan ju säga att man blev rätt sugen på ha en sån där liten going igen. Valpar är fan det gulligaste och roligaste som finns. När vi köpte boris tänkte jag hela tiden att han var ett gosedjur. han var liksom för söt för att vara levande. Haha! Men nu på lördag är det boris 4 års födelsedag. Vilken gammgubbe han börjar bli. :)

tjabbalolloo

Idag har jag testat typ halva min garderob för en rejäl utrensning. 
En hel del ska bort. Vissa saker ligger där på hyllan ihopvikta med prislapp kvar. Ibland köper jag nog bara saker för att. Men nu ska jag lägga ut en del på tradera för att säljas. Slipper jag mitt dåliga samvete iaf.
Sitter och tänker på mat justnu, min mage kurrar!!
Jag ska tvinga matte att göra mig något att tugga på.. HEHE!
Vi hörs senare. pöss!

gammlastan namnam

vem tackar nej till den här lyan kanske
 
 
 
 
 
 

Happi

Känner mig inte lika bakis längre och har precis gjort mig klar för att fara mot pappsen!
Är hungrig som ett djur, så ser framemot lasangen!!!! 
Hoppas ni får en bra söndag! 
 
 
 
 

Senaste dagarna!

Drack kaffe med Vera och Marcus på fredags eftermiddag! Det var myyyysit!
 
   
 
 
Ehm boris tappar sin vinterpäls. Kunde kammt han i dagar. SATAN SÅ HÅRIT! 
 
Fredagens middag. Tonfisk sallad, bröd och ett glas vin! yami!
 
 
Fredagskvällen spenderas med några vänner och vi drack vin
 
Idag är jag sjukt bakis och tänkte därför krypa ner i sängen och se nån serie. 
 
Ikväll blir det middag hos farsgubben. Lasange! MMMM!
puss!

FRIDAY I LOVE.

Fredag, sol, glad, pigg!
Känns bra med fredag idag, helgens planer vet jag inte riktigt ännu. 
Men ett glas vin ska jag fan unna mig! :) 
Ska snart hoppa in i duschen sedan röra mig in mot stan och träffa vera!
 
Gårdagen spenderades med veronica. Vi drack kaffe, fixade med tvätten och sen blev vi bjudna på fika av en annan av våra grannar haha! Kardemumma skorpor och kaffe. Inte helt fel! Sen myste jag med mathias resten av kvällen! Mys!
 
puss!

FINT

 
 
 
 
 
 
 
 
Sånt där handfat vill jag ha !!! 

HMM

Ligger och gömmer mig under täcket i soffan, har haft ont i magen sen jag vaknade. Riktigt ont. Vet inte varför men har tryckt i mig en alvedon så det börjar kännas bättre. Tänkte ge mig in på att skriva en ny cv idag. Men nu ligger jag och dregglar över lite fin inredning. Gash! Vad mycket fint det finns. Jag vill nog ha lite för mkt möbler för att allt ska få plats. haha nnäääen, beslutångest kan man väll säga att jag har!
 
Igår var Evelina en snäll tjej och klippte håret på mig. Det såg så slafssigt och slitet och hängit ut. Några cm kortare kan man säga att det blev, men mycket mycket finare. Så jag är väll nöjd! Att ha för långt hår var inte riktigt min grej, jag är för lat och bara sätter upp skiten i en boll på huvudet. Nu känns det lite roligare att fixa!
Ni får väll se frippan sen, .
 
Nu ska jag försöka krya på magen sen ska jag bjuda över min fina granne på en kopp kaffe! hihi.
Puss på er
 
 

TIERD

godmorgon och godnatt. Har inte hunnit säga godmorgon och nu hade jag tänkt sova, jag är så hiiiiiimmla trött.
Haft en välldig bra dag och nu ska jag bara sova. :)

DÄR SPRACK DEN

HEJ!
Mitt förra jätte roliga inlägg, haha!  Bara för den som inte förstod så var det hårfärg och inte blod. HEEHEHE.. humöret på topp! (Allt är roligt just nu för  jag är så himmla trött, ni vet hur det kan va, trötthumöre heheöh.) 
Är lite besviken på mig själv, för ungeför 10 minuter sen så bröt jag mitt förbannade godis förbud. Jag var grinig och för sugen för att stå emot. Nä, så enkelt är det inte. Inte för mig iaf blää.
Men nu när jag ätit mig less ikväll, så får mitt förbud förtsätta. hehe!
 
Häromdagen satt jag och matte och kollade lite utlandsresor, försöker hitta någon prisvärd till maj/juni.
Vi hittade en som vi funderar på, ett skithäftigt och stort hotell i nån stad i malta. Men tänkte även springa förbi ticket och se vad de har att erbjuda. Men troligast blir det malta, för resan var prisvärd och det var dessutom i 9 dagar och hotellet var superfint!  Längtar ihjäl mig!! Så jäkla skönt det ska bli, sol värme hav bad drinkar. Åhh!
 
 
malta
 
 
Nu ska jag lägga mig och se paradise hotel och njuta av mitt godis HEHE! :))
 
 

mkdjgjkGGGd

SHHIIIIIIT!!!!!
Asså när jag tog en dusch nyss så halkade jag till och slog huvudet. Det blöder som satan.
PAAAAAANIIIIIK!
 

VILLL HA

 
 

EN AV VARJE

Gormorgon flickor och pojkar!
Hittat rätt på ett usb nu på morgon! Med massa gammla roliga bilder, haha. 
Tänkte bju på en bunt! :)))
 
Min 20 års dag. hehehe
 
En av många grillningar 2009
 
Jag morgonfrillan och boris, när vi nyss kommit hem med lilla valpen. 2009
 
Julen 2008 firades på kanarieöarna med kusinerna! 
 
Jag och evelina skolkade från en lektion ich gick
istället på stan och provade glasögon.. ehh.. okej! haha!
 
bröllop i österiket med farmor och malin! 2003
 
Sjukt fin bild på evelina.
 
'
Skolavslutning 2006.
 
Mys och öl med vanessa 2008
 
Jag liten, inte år 2005. hhehehehehehehheheeh
 

TONIGHT!

 
Ikväll har jag druckigt jordgubbs smoothie och sett på topmodel sverige! Nu ropar sängen! 
Godnatt!
 
 
 

Done

Naglarna blir genast lite finare med färg. :)
 

TEO.

Ibland är han bara på tok för söt!
 

ggff

ooooooooooooooooook

V-BORD..

 

HEEEEEEEEEJ!

Har varken haft ork tid eller lust att skriva något ihelgen. 
Men min helg har iaf varit lugn. Sett film och såklart var jag tvungen att se melodifestivalen finalen. Ville egentligen se alla avsnitt men på något sätt och vis så misslyckades jag medd det. Missade allehopa.. haha! tråk.
Idag tänkte jag inte göra så mycket alls, ha en riktig slapp söndag helt enkelt! Glider runt i tights och tjocktröja och en toffs på huvudet. Kan känna luuugnet.
 
I veckan ska jag köra stenhårt på att söka alla jobb jag kan hitta. Känner att jag börjar lessna på vara arbetslös nu. Kännde att min rygg inte pallade med lokalvårdar jobbet längre. Skulle kännas så surt att få mer problem med ryggen.
Och hittas det inge vidare bra jobb snart så funderar jag på läsa en kurs på komvux så länge, medan jag söker jobb. Något att fundera över.. ja! 
 
Ska slurpla vidare på min chai nu, så sjukt jävla gott! heeehehehe :)
pussssssss!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

men ååå

 
 
ååååhh... Hatar att ha godis förbud. SPECIELLT när jag såg den här bilden. blä!

STADEN

Igår Började jag dagen med en promenad till stadshuset, skrev på lönelapp sen gick jag hem till teg igen, boris fick hänga med. Sedan bjöd veronica mig på en ice cooffeee, okej till en början trodde jag inte det skulle va nån hit men det var faktiskt välldigt gott och så åt vi blåbärsbulle och blev blåa i mun på mun och runt. TYP.. :)
Sen blev det till promenad in till stan. Det var super najs väder. 
Några hundring fattigare blev jag också! Köpte två mascaror. Hoppas på att någon av dom ska va så bra som jag vill att dom ska... !!
Men jag hade en välldigt trevlig dag! 
puss veris! 
 
Någon som testat på nån av dom?  Bra? 

abc

Jahapp..

Nu ska de provsmakas

Bullarna är klara, har inte hunnit smaka någon än, vill att dom ska svalna lite först! Men de ser rätt goa ut måste jag säga!
Tänkte lägga mig och se farmen avsnittet som jag missade ikväll och äta en bulle och dricka ett stort glas mjölk och sen sova! :)
Imorogn ska jag upp kl halvåtta senast. Kämpigt har sovit alldeles för länge de senaste dagarna så.. känns lite små jobbigt! Men det ska jag väll klara. Väntar en stor belöning på mitt konto den 27 mars sedan. Så försova mig e iiiiiiinte okej.
Godnatt goingar och här har ni något att läskas av.
 

BULLZ

Sitter i köket och det luktar alldeles för gott för att sitta här i väntat på att bullarna ska grädda klart!!
YAMI! Jag och mate ställde oss och bakade bullar för ett tag sen, blåbärsbullar och vaniljbullar. Fy satan så gott! haha!
 

Onsdaaaag

Godmorning! Vaknade pigg och glad idag. Härligt!
Men örat värker som tusan fortfarande.. örondropparna hjälper inte så mycket.. Åååhh...
Har packat och rensat idag också, men det är ganska kul man hittar helt bortglömmda saker.
 
Hittade en spargris jag hade när jag var liten som jag älskade, det är en rosa gris. Varje morgon jag skulle äta frukost tog jag alltid med den ner till frukostbordet (haha?) Och 3 gånger tappade jag den i golvet på väg ner till köket. Jag blev lika ledsen varje gång så pappa fick limma ihop den tre gånger. hahah
Den är inte så fin nu ... 
 
 
 
hahah

Slutet

Blev en myskväll i soffan.
Tog oss varsit glas vin och såg klart paranorma activity 4 (stavning?) som vi började se igårnatt men som vi somnade ifrån. Slutet sög men i annars tycker jag dom där paranorma filmerna e heeeeelt ok. Fast speciellt läskiga är dom väll inte. 
Vet inte men jag har blivit lite härdad mot skräckisar nu. Förr kunde jag typ inte sitta utan kudde för ansiktet.. och nu kan jag se de ensam... sick.  
Fast egentligen är det nog mest läskiga filmer med overkliga saker, typ demoner och zoombies clowner och allt vad det nu kan vara som jag inte blir rädd för. Är det typ en film som känns riktig då äre inte lika kul.......MEN 
 
Nu ska jag slagga! PPEEAACCEEE!
 
 

Heloow

Hejhejhejåhej!
Sitter och tare lugnt. Har rensat och packat ner i lådor idag, sen tog jag mig ut i snöovädret och gick en långpromenad. Gick förbi affärn och handlade lite middag, förbi danne hämtade passet och hejjade på han, gick vidare till zoocenter och köpte hundmat och sen traskade jag vidare till ok. Sen kunde jag äntligen gå hem igen.. ahah! Men det var himmla skönt och himmla jobbigt, där i slutet bar jag lite för mycket kännde jag. 
För er som ville veta, himmla intressant hahahehe njjaae..
Nu ska jag hoppa på min heting och pussa ihjäl han där han sitter och häckar i soffan. Jupp.
sovsågottni!
 

VIMMEL

Två snyggingar i fredags på allstars toa. HEHEÖHÖ!
 
 Och ett fyllo var stabil med kameran... 
 
Nu ska jag börja rensa lite på vindan sen ska jag förbi daniel en sväng!
Ha en fin dag. kisses

Hair

Ååå.. jag vill bli blond igen!! 
 
¨
 
Och sommar vill jag ha!!

bbbbb

asså nää..
 

städat garderoben


haha oj

hej hehe.hehehehe
Då var det måndag igen. Tiden går fort och snart flyttar jag. Börjar på bågot sätt känna mig lite stressad, jag har inte hunnit hitta den rätta soffan än och jag känner att jag har välldigt mkt att packa och rensa. Inte hunnit bestämma om jag ska måla om eller ej. Lägga nytt golv eller ej.. 
 
Igår satt jag på loppis med caroline och sandra för att bli av med lite kläder, försälnigen gick sådär. Vi sålde mest kläder och skor och ålderna var kanske lite för hög  denna gång. Men en liten slant fick vi in iaf. :) 
 
Örat har blivit lite bättre, fick pencelin av doktorn på vårdcentralen men i  veckan blir det sjukhuset. blä.
Och nu ska jag styra upp lite här hemma! Hadé

RSS 2.0