bästfjärt

Puss på evelina!
 
 
 

-.-


Bleöh!

 
Godmorgon!
Är astrött och har ännu ondare i örat idag.. ååååååååååååå..... Men vad gör man! En skjusköterska
ska ringa mig inom nån timme så får se vad hon säger..
Men det kliar och gör ont i trumhinnan..  inte den skönaste känslan. Jag kan ju inte klia bort bliet heller. gööööhhhhh!
 
Ska kila över till evelina nu iaf, hjälpa henne upp med lite saker på vinden, 
När jag kommer hem ska jag börja gå igenom min vind
inför flytten. Det är lite fööööör mkt saker där uppe. 
 
 
 
 
Hoppas ni mår bättre än jag Puss!
 
 

Rastlös

 
Okej... jag är rastlös och har ont i ööööööööörat. Bleöh

Morning!

Varit vaken ett par timmar nu, varit på vårdcentralen som gick sisådär. 
Har kanske fått en öroninflammation och det gör mig så sur. Jag opererade ut mitt plaströr ur örat för några månader för att SLIPPA öroninflammationer.. tre månader senare sitter jag här igen med onda örat. Sjukt drygt.
Förut fick jag öroninflammation några gånger per år, vilket inte är speciellt bra. 
Sitter och väntar på att öron ska ringa upp mig nu så får vi väll se.. blö!
 
Är så satans klumpig......... Igår lyckades jag på något vänster halka till i hallen när jag sprang in till köket för att hämta mer mat. Tallriken gick i bitar det flög sylt över halva golvet och väggen och mig........ och jag slog armbågen och lillfingret . hahahhaha.. asså jag vet inte hur jag lyckas. 
 
   
 
Nu ska jag dricka kaffe och sen väcka min sömntuta. Seeyouuuu!

Hallådärköpblåbär

Har nyss tonat håret, utväxten började se förjävlig ut 
Förhoppningsvis blev det bra. Sitter fortfarande med handduken på hövvet. Tänkte måla naglarna nu och se farmen. 
Började se det igår, hade inte sett ett enda avsnitt men nu när man börjat se går det ju inte att sluta.  haha!
Ikväll blir det bara lugna puckar ska upp klockan åtta imorgonbitti för ett besök på vårdcentalen. och jag håller tummarna att det ska gå bra! Ja veronica du kan ju hålla tummarna med mig klockan nio imorognbitti! :))))))))))))
Nä, nu blir det farmen yeho!

sol <3

Ahh så härligt. Nu börjar det likna något! Snön smälter solen lyser och det är inte alls kallt ute. Skinnjackan kom till användning första gången iår.  wiiiiieeee!
Varit på stan en sväng, fixat mina glasögon som låg lite snett, färgat ögonbryn och fransar och köpt mig en kaffe på waynes. 
Och nu ska jag tvätta och städa. woho...........
 
 (Jenny tyckte det var jätte kul att göra oranga prickar på mitt nagellack i lördags)  Ser dock förjävligt ut sådär nån dag efteråt haha)

Godnatt fisisar

 
 
 

tamdam

Idag har det inte varit dumt vädet alls. Men dum har jag varit som endast legat inne och mått som jag förtjänat. Varit så bakis att huvudet mitt typ sprängts... Hatar att dricka när man ska må som man gör dagen efter. Inte varje gång det är värt det om man säger så :p hööömhöömm..
Men det var trevligt igår. Förfestade först en sväng hos veraaaaa sen drog jag och jenny vidare till lamia och dit kom maria också. Där satt vi några timmar, drack och snackade skit. sen blev det rex!
 
 
 
Haha sitter och tittar igenom alla gammla bilder i brist på annat. men det är rätt kul. 
 
 
 

SÖNDAG.

är trött och bakis.
 
 

hehehehehej!

Gomorrn! 
Igår blev det bara film och mys med min finafinafina. 
Vaknade för ett tag sedan, jag vet,Vet inte hur jag lyckades vakna nu, sovit sisådär 13 timmar. Men det behövdes. Känner mig sjukt utvilad. Ikväll blir det några öl med mina tjejer! Sen blir det utgång. 
Så ska hoppa in i duschen nu! TJING!
 

Idag kom dom efterlängtade

 
woooooooooho

TORSDAG!

Ligger i sängen nu och känner mig HELT slut. 
Haft en fullspäckad dag, skrivit kontrakt med mäklaren och nye ägaren av lägenheten, trallat på stan och letat en ny skinnjacka till mattepatte. Sen begav vi oss mot teg, köpte blommor och sen traskade vi vidare till mormor och morfar för att gratta min mormor på födelsedagen! Där blev det kaffe och fika och sedan bjöd dom oss på pizza. Det var väll inte helt fel måste jag säga! 
Sen resten av kvällen har jag bara legat och ruttnat i soffan. Eller ruttnat och ruttnat. Har vart så trött så det inte finns. Sovit sisådär fyra timmar inatt så liten sliteeeeeeen är man. Ser framemot att få sova nu. Eller tänkte slänga igång fråga olle på kanal5 play och sova till det typ. Hehehe! 
Och imorgon är det fredag och jag ska sova uuuuuuuuuut fyfan vad jag ska sova länge, hoppas jag!
bambambam.. 
 
GODNATT!!
 
 

pömsig

Godkäll!
Inte haft någon vidare bra dag.
Varit klumpig, sur, grinig, gnällig, otrevlig, trött.
Min katt har seriöst haft något fel idag. Han har kutat runt som en tok upp och ner i allt säkert HELA dagen. Lagomt less blev jag, flyger typ saker efter honom, Sen att leka i kattsand lådan var typ det värsta. Fattar inte ens hur han kan vilja LEKA där inne bland allt bajs. usch. haha.. katter..
 
Nu mot kvällssnåret blev jag iaf glad trevlig. Kanske var middagen som gjorde sitt. Dåligt humör brukar väll oftast bero på för lite mat. Typ. kanske
Matte bjöd mig på fetaste hemma gjorda burgaren med pommes och räksallad. Det var så jävla gott! Mmmm
Nu ska jag iaf sussa. Upp med tuppen imorgon! 
 

EHM BORIS?

 
Hahahahahahahahaha jag sitter och garvar åt boris. Ibland är han så ful. Hahahahaha. 
Speciellt när han lyckas få till sin urvackra snusläpp. Har inget fint bildbevis på det men det ser iaf ut som att det ligger en snus under ena sidan av läppen fast det inte gör det.
Men Men oftast är han ba söt. Skelögda lilla bubben!
Men nu ska jag sluta håna min älskling och istället dra på willys och stor handla! 
hejhååååjjjjjjj!
 
 

NU ÄR JAG ALLT BRA GLAD.

Hejhejhejhejhejhejhejhej.
Jag är sjukt glad just nu. Budgivningen på min lägenhet är klar och det blev bättre pris än förväntat! Det känns så jävla bra!!  Firas med ett glas vin och en god middag! 
 
Så om ungefär en månad är det dags för flytt och säga hejdå till kära teg. Då blir det mot fel sida av bron.. eller.
Haha aja. Jag är trött... 
 
Vill också säga tack till många fina, värmande och stärkande (säger man stärkande?) ord efter inlägget igår. på facebook, chatten och i inlägget.
Jag måste erkänna att det känns bättre nu. Faktiskt! Jag trodde värkligen inte det.  Men det gjorde det! 
Det var fler än 100 st som läste. så nu antar jag att dom flesta vet hur det ligger till! 
AJA nog om detta.
Ha en fin kväll! Tjing!
 

BOO

Awnaw. hittade en gammal bild på mig och min fina!
 

Det var det.

Okej. Då var det sagt.
Jag trodde jag skulle må bajs men bättre än så mår jag.
Det känns hmm okej. tror jag!
Godnatt iaf! :)

Kanske ni borde veta

Det är en sak jag velat berätta välldigt många gånger, jag har funderat och funderat om jag sedan värkligen ville det. Men nu har jag bestämmt mig för att göra det. Jag får väll se om ångesten väller över mig sedan.
Men iaf.
För ca 8 år sedan, när jag var 16 år alltså så drabbades jag av ett synfel. Okej det var inte vilket synfel som helst och det fanns inga glasögon som hjälpte i det här fallet. Det började med det ena ögat.. några månader senare var det det andra ögat också. Det blev bara värre och värre. Jag blev så sjukt ledsen och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eller vart jag skulle ta vägen. Jag har nog aldrig mått så dåligt som jag gjorde dessa månader.
Jag ville inte kliva upp ur sängen jag vill bara dra täcket över huvudet och gråta. 
Jag fick så mycket ilska inom mig som jag inte visste var jag skulle göra av med. Idag inser jag att det var helt fel att ta ut den på det sättet jag gjorde. Jag var arg på nästan alla. Även dom som minst förtjänade det. 
Jag var sårbar nånting. Jag grät över allt.
Jag fick nog inte riktigt den psykiska hjälp jag behövde när jag blev drabbad av detta. Om jag hade fått det hade jag nog inte kännt som jag kännt.
Jag tror inte det finns många som kan förstå, men att förlora mer än halva sin syn på bara några ynka månader det är nog det värsta som hänt mig. Synen är liksom det viktigaste man kan ha tycker jag..
Åren gick och tre fyra år senare hände något välldigt bra och något välldigt otippat och ovanigt.
Min syn blev bättre och chansen att det ens händer är ca 0.2 %. Det blev sjukhus besök hit och sjukhus besök dit. Rönkens och undersökningar. 
Och till det lika ovanliga IGEN så några år senare så blev det bättre, Endast med glasögon dock. 
Jag kommer aldrig kunna beskriva hur bra det känndes att det har blivit så pass mycket bättre efter så många år. Och med tanke på hur ovanligt det ens sker.
Synen är inte tillbaka som den ska men det är betydligt mycket bättre än vad det var för några år sedan.
Jag ville bara berätta detta för att ni ska förstå. Förstå varför jag kanske missar er ute på gatan, ica, bussen, stan, krogen. Jag har alltid varit en pratglad och social människa så varför jag kanske inte hejar är därför, för att jag inte hann se er. 
Jag har fortfarande välldigt svårt att prata om det här. Tårarna och ilskan kommer tillbaks och jag undviker därför det helst. Men jag vill endå att ni ska veta. Därför känndes detta enklast. Skriva. 
Jag hoppas nu att dom flesta kanske förstår.
 
Hejhå ha de gott!

.dlgmle--e-

 

hay

Nä usch inatt har jag drömmt typ exakt hela natten. Jag hatar att drömma. Har sällan några bra drömmar och är dom bra blir jag bara less när jag vaknar och inser att allt var en dröm! Det känns ju alltid som det hänt på riktigt ..
men men inatt fick jag mig en liten nostalgitripp iaf..
Nu är det städning som står på schemat inför sista visningarna! 
Tjing!
 

Nu är jag glad. snickers cola och snuse


Söndag.

 
Igår blev det lite vin. först satt jag uppe hos veronica och drack och fixade håret. Sen drog jag iväg till Emil i stan och förfestade med Jenny Maria och Emil. He va ba trevligt. gick upp och hälsade på lillebrorn som bor lägenheten ovanför sen drog vi vidare till scharinska där det var för lång kö för att stå i så då gick vi till tc. 
 
Idag är jag inte sådär jätte bakis tackar! Men känner mig sjukt seg och har lite ont i huvudet. Är sjukt sugen på en burk cola. Måste springa på statoil och köpa nu!! Inte dåligt att bo granne med statiol ibland. HEHE. pusspusspusss

Lördag

 
 
 
 
OKEJ.. alla bilder blev ju så fagra! HEHEHEHE nä. 
 

POST

Haha.. när jag öppnade brevinkastet i trapphuset var det helt prppat. Där låg tre paket. Ett till mathias och två till mig. så kul. 
 
 
 
En välldigt ovanlig adidas tröja och ett par leotights. wwwööho :))
 
 

Köksbord

Igår när jag och evelina var på jysk hittade jag det perfekta köksbordet till min nya lägga.
Tror det kommer bli så bra!
 
 
 
Tror det kan bli riktigt snyggt. Elleeer hur? :)

bambam


NATTTIII

nu är jag jätte trött 
 

fann den hur jag vill ha den

 
tjaobao
Satt och bläddrade i tattoo tidningen jag får hem i brevlådan varje månad. 
Och idag hittade jag fortsättningen på min tatuering. he bli nog bra det. hoppas jag.
Såhär på ett ungefär vill ja ha det. Fast i lite andra färger typ!
 
 
 

13 feb

Vaknade pigg och glad idag. Startar morgonen med en kaffelatte. Kaffe är det viktigaste på mornarna. Helt klart.  Så gott och man piggnar till. Dålig vana i know! Och inte sådär super enkelt att bryta den där dåliga vanan när man har en tassimo maskin i hemmet. Blir så sjukt  gott kaffe i den!
 
Om nån timme bär det av mot Ersboda med Evelina. Hon ska handla och shoppa. Och jag ska bara hålla henne sällskap.
 
 
Okej........ sådär länge varade mitt glada morgon humör. 
Katt satanet var uppe och klättrade i fönstret bet i blommorna och var bara allmänt dryg. OCH självklart ska han lyckas riva ner en av mina fina fönsterlampor på vägen ner. Den flyger rent ut sagt i tusen biter över halva golvet.  Nu är jag sur! ÅÅåå..
 
 
 
 

gokväll

Tjenixen!
Snart är det dags för sämgem. Ska bli asskönt och krypa ner under täcket, börjar faktiskt bli trött!
Ikväll tog jag en promenad med evelina sedan gick jag upp och umgicks med veronica. 
Socialade och rökte några cigg. Trevligt värre. 
Nu ska jag bre mig en smörgås. Ashungrig nu eftersom jag inte hunnit äta nån middag.
Seshörspratskramsosv!
 
 
 

kleeeder

Oj så smidigt och bra tradera ÄR. Har sålt iväg säkert sju åtta klädplagg de senaste dagarna. Najs att tjäna pengar på sånt som bara ligger och tar plats. Hehe. Behöver en rejäl garderobs rensning inför flytten så. De är väll lika bra och sälja iväg det då.
 
 
Vann nyss en budgivmimg på tradera, den här fina klänningen. ååååå.. :)
 
 

TILL VERONICA!

 
 
hihi

måndaghejdå

Hejhå!
Ikväll har ag och Matte testat oss på att fritera bananer, som vi sen åt med glass och massa sirap! Det blev fan rätt bra endå! göttgött! 
Resten av kvällen har vi bara tillbringat framför tvn. Topmodel sverige, yeho!
nu är jag trött och ska sova. Godnaaaattts.

Håre

 
 
 
Får inte till någon jätte bra bild. Men sådär ser det ut på ett ungefär. Lite mer mörkröttbrun i verkligheten.

Ehmm..

Jag kan ju börja med att säga att bleka håret och hårförlägning i håret gör jag INTE igen. För det första blekte sig mitt hår mer än vad hårförlägningen gjorde. Utväxten blev helt blond efter den blev det rött sen blev det brunt med lite röda nyanser i sig. Tacka gud att jag hade köpt två toningar som jag tömmde i håret. Nu sitter jag med handuken i håret och vet inte om jag vågar ta bort den för att se resultatet. Men en sak vet jag och det är att det inte är svart läängre iaf. Mörkbrun skulle jag tippa på, med lite röda nyanser då kanske efter blekningen. Haha omg.. ÅTERSTÅR ATT SE.. vilken kväll alltså har inte gjort annat än färgat håret, har tagit sig sina timmar om man säger så. 

lalalalaaaaaa


Det där med hår..

Har bestämt mig att jag ska göra håret lite ljusare. Sakta men säkert denna gång. Ska börja med en blekning och sedan lägga in en bruntoning idag.
Vill vara ljus till sommaren men vill inte slita sönder håret så det får först vara brunt ett tag tänkte jag. 
Håller tummarna att inte mitt hår kommer se förjävligt ut om några timmar. hheheheehehehehehehehe.
 
 

Najti!

heelloooowww.
Haft en lugn och skön kväll med min fina!
Blev fläskfile med ptatisgratäng till middag och sen såg vi nyaste twillight filmen som jag inte hann se på bio (HEJ JENNY) Men blev super trött där i slutet så nu tänkte vi sussaaaaa!
Godnatt på er och sov så sött ! :):)
 
 
<3

new

det här är min nya adidastruuuja! som jag tycker om såååå! :)
 
 
 
Ser ut som att det ligger en bebis i magen eler så är det kanske bara lite för mkt gotte. HMMM.. 
 

Friday I LOVE.

 
Skönt med fredag idag! 
Jag sitter med ett glas vin och ser på 30 grader i februari, väntar på att Matte ska komma hem från träning så ska vi fara handla lite och göra gomiddag. Sen blir det bara myskväll hemma med lite godis och film! Känns skönt efter inte jätte många timmars sömn inatt. Kissnödig hund ni veeeeeet.. 
Nu ska jag fortsätta se 30 grader i feb och bli avensjuk på thailandet. 
jag vill dit! booohuuu

gölle

 

Kvällsfika!

 
 

smoothie är inte lite gott, yami!

HAPPIII

Nu är jag förjävla glad.
Öppna visningen gick bättre än väntat och fler än jag trodde var intresserade. Och nästa vecka blir det fler visningar och förhoppningsvis fler intresserade av min fina lya! Oyes! 
 
Nu ska jag dricka mig en kopp kaffe och sen vänta in fråga olle dokumentären som är ikväll.
 
 (typ såhär glad är jag hahaHAHAhaaaaa)
 
pussdåååå!

Ohhheello

Tjenamors!
De senaste dagarna har jag endast sträck sett topmodel säsong 5 och nu har jag sett klart skiten. 
Kunde inte sluta se det för det är så satans bra.. haha och tjejerna är så satans vackra. herregud!
Sen har jag blivit besatt av tradera tror jag. Har insett hur smidigt enkelt och bra det är. Man kan ju köpa ALLt. och man kan få finfina priser på saker. Köpte fyra klockor härom dagen för 1 kr styck. Eller den ena gick på 4 kr men saksamma. Äre inte ett kap kanske? Sen har jag fått sålt lite saker också. Inte helt fel. :)
 
Ikväll är det öppen visning i min lägenhet. Spännande spännande.. Mäklaren sa att det värkade vara en del som var intresserade så jag håller tummarna och sen håler jag ännu fler tummar på en bra jävla budgivning!!
 
Nu ska jag plocka undan lite små saker inför visningen sen ba slappaaaa!
 
Hade gött! 
 
1 kr klockorna. HÖHÖ

det där med söndagar...

Söndagar är alltid söndagar. Händelselösa och slöiga. Hela dagen har jag legat och halv sett skilda världar (HEHEHE) sen har jag ätit pizza, lika slöigt det med. Tillslut ringde eve där vid åtta snåret och ville ses. For hem till henne och fick se en pepparkaka typ. Brun och fin var hon, lyxungen har ju varit i thailand i tre veckor. Kollade på alla fina kläder hon köpt sen gick vi en kort promenad i kylan sen gav vi oss på att skotta fram hennes igensnöade bil som stått orörd i tre veckor. Det tog sin tid och var jobbigare än vad vi trott. Haha.
Nu dricker jag varm oboy och känner lugnet. 
 

Boo

Myser med boris idag!

Min tredje

Sitter och kollar efter inspiration för att fortsätta med min tatuering, funderar på en fjäril på underarmen sen lite små detaljer som en humla nyckelpiga bland blommorna. Kanske kan bli bra? 
 
Just nu
 
 

For SALE.

Ska nu sälja min älskade två för en billigare och mindre.
här kommer bilder på tvåan som är till salu :
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mornn

Två nyvakna
 
 
 
 
 
Är varken pigg eller glad idag heller. Blev få timars sömn för en kissnödig hund och en stressad pojkvän väckte mig på tok för tidigt.. Nu tänkte jag försöka bli på bra humör, det är ju lördag vafaaaaen! Ta mig en kopp kaffe och packa ner boris grejor. Han ska iväg till pappa och springa av sig i det stora huset. Då får jag sakna han lite också så kommer jag tycka om han massa igen när han kommer hem igen. (Att ha en hund upp i en 24 timmar om dygnet kan bli lite jobbigt ibland ) 
Hej sp länge.
pusssssssss
 
 

Friday

Hejhejhejhejhejhejhej!
Just nu är jag himmla trött och himmla sur.
Sur är jag nog mest för att jag är trött. Det går nog över när jag somnat. haha.
Ikväll har jag gjort god middag (med bara lite hjälp av matte) Fläskfile, nudlar och matlagningsgrädde. och massa kryddor. Det blev så satans gott. Sen såg vi klart en skräckfilm. Sen for vi och hälsade på danne och pita en sväng och sen blev vi ännu lite tjockare efter vi köpt kanske den störtsa godispåsen jag sett på charlies. Hehe. sen såg vi en till skräckfilm och fick ont i magen. TYP min kväll!
 
 
Nu ska jag se det allra allra sista desperate housewives avsnittet, sorgligt. jag älskar den serien.. men what to do! gånatt 

come ooon

Äntligen kan jag använda min kära tradera igen. Håller på lägga upp kläder för fullt. Hjälp mig nu och bli av med dom. 
 
http://www.tradera.com/crocker-skjorta-auktion_163901_174353308
 
http://www.tradera.com/fjallraven-greenland-vinter-jacka-auktion_163301_174350317
 
http://www.tradera.com/oanvanda-converse-auktion_342418_174350908
 
 check !

RSS 2.0